DansParade 2011

De DansParade van Holland Dance komt er weer aan! Ongeveer duizend amateurdansers uit de hele provincie zullen op 30 oktober al dansend een route van anderhalve kilometer afleggen, dwars door het centrum van Den Haag. Wil jij hier ook aan mee doen? En wil je voorop lopen samen met Club Movers ’n Shakers? Meld je dan nu aan!



Op 30 oktober wervelt en bruist het centrum van de hofstad opnieuw. Andermaal laten dansers van dansscholen uit Den Haag en omgeving zien hoe veel plezier zij beleven aan dans. Gehuld in kleurrijke kostuums, vergezeld van allerlei attributen en begeleid door de live-klanken van een fanfare of een draaiorgel, dan wel door opzwepende beats uit luidsprekers, dansen ze in groepen door de straten van Den Haag. Uiteenlopende originele, creatieve en fantasierijke ‘voortbewegende choreografieën’ staan borg voor een enorme dansdiversiteit. Deze grootse optocht brengt een gigantische verscheidenheid aan dansvormen samen en biedt de beoefenaars daarvan de mogelijkheid zich aan elkaar en aan een breed publiek te presenteren.

Club Movers ‘n Shakers van Holland dance zoekt enthousiaste dansers die het aandurven om in de parade voorop te lopen. Wil je deze kans niet missen, meld je dan nu aan bij Ayla van Eekelen. In september en oktober studeren we samen met jou de choreografie in.