nieuws

Dance Date Audities Regio Noord en Midden29 Sep 2011

De audities voor regio noord en midden van Dance Date komen eraan. Ben je van plan om mee te doen en je hebt je nog niet ingeschreven, hou er dan rekening mee dat de inschrijftermijn op vrijdag 30 september om 12:00 uur sluit.

Het inschrijfformulier vind je hier. We wensen iedereen veel succes met de audities!


 

Laatste weekend BAM!13 Sep 2011

Reserveer nu de laatste kaarten voor BAM!
Aankomend weekend kunt u voor het laatst de locatievoorstelling BAM! zien.
BAM! Is een eerbetoon aan de Binckhorst waarin het ritme van de werkende man en zijn productieproces al jarenlang de dienst uitmaakt. Het BAM terrein vormt daarvoor een buitengewoon geschikt decor: de mens beweegt zich hier al meer dan veertig jaar tussen imposante machines, silo’s, afvoerkanalen en ander groot industrieel materiaal. Beeldend Kunstenaar Wilma Marijnissen en choreografe Krisztina de Châtel hebben elkaar gevonden in een gezamenlijk artistiek doel om bijzondere locaties voor publiek te ontsluiten.Een adembenemend samenspel tussen de werknemers van BAM Wegen bv en de dansers van Codarts Rotterdam tegen de achtergrond van bewegende kranen en betonmolens. 


Haags UIT Festival bezocht?13 Sep 2011

Heeft u op zondag 4 september toevallig het Haags UIT Festival bezocht? De organisatie van het festival is zeer benieuwd wat u ervan vond. Hoe was de sfeer en heeft u suggesties om het festival te verbeteren? Doe mee aan het publieksonderzoek van het UIT Festival en maak kans op één van de vier VVV-cadeaubonnen t.w.v. 50 euro!

Slow Dancing vanavond afgelast06 Sep 2011

Vanwege de verwachte weersomstandigheden kan de projectie van Slow Dancing op 6 september helaas niet doorgaan. Wij hopen dat het weer verbetert en dat de projectie de rest van de week gewoon te zien is. Onze excuses voor het ongemak.