EXCLUSIEF IN DEN HAAG: Brenda Angiel Aerial Dance Company

Win een 2e kaartje gratis!
Brenda Angiel is terug in Den Haag met haar nieuwste productie 8cho. Daarin combineert ze de sensuele Argentijnse tango met haar tweede specialisme: moderne dans. Maar dan nu uitgevoerd in de lucht.

Stel je voor dat je benen sneller dan snel hoog in de lucht kunt haken, je na een sprong blijft zweven, of dat je je ocho’s draait terwijl je samen horizontaal door de ruimte beweegt. In 8cho, de nieuwe voorstelling van de Argentijnse choreografe Brenda Angiel, lijkt álles mogelijk. Haar Aerial Dance Company uit Buenos Aires zorgde al eerder voor een hit in het Lucent Danstheater. Exclusief voor Nederland is ze nu terug in Den Haag met een productie waarin Angiel de Argentijnse tango combineert met haar specialisme: moderne dans, uitgevoerd in de lucht. Door haar dansers te laten bewegen aan touwen en elastieken koorden, creëert de Argentijnse een nieuwe ruimtelijkheid en een schat aan mogelijkheden, waarmee ze de passen, nostalgie en sensualiteit van de tango in een verrassend perspectief plaats. 8cho wordt live begeleid door zeven tangomusici en een zanger.

Speellijst
donderdag 15 september, 20:15 uur
vrijdag 16 september, 20:15 uur
zondag 18 september, 14:30 uur
Lucent Danstheater


Inleidingen 

Op 15 en 16 september, gratis inleiding een uur voor aanvang, reserveren verplicht.

Win een 2e kaartje gratis!
Als u het antwoord weet op de volgende vraag, bel dan met de kassa van het Lucent Danstheater. Geef uw antwoord en u krijgt het tweede kaartje gratis.

“Waar doet de tango draai ‘ocho’ aan denken?” 


Tel. Kassa: 070 88 00 333

Spelregels: 
– prijsvraag is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten
– niet geldig icm het jeugdtarief