Holland Dance Festival aanwezig bij het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival

Op zondag 18 december vindt van 12:00 tot 17:00 uur het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival plaats. Dit gratis kunst- en cultuurfestival voor Ooievaarspashouders uit Den Haag heeft een uitgebreid en feestelijk programma. Ook Holland Dance Festival is aanwezig bij deze 14de editie van het festival in het Atrium. Want ook Holland Dance Festival is Ooievaarspas acceptant! Neem met korting deel aan één van onze workshops of bezoek één van onze voorstellingen met korting.

Op de kunst- en cultuurinformatiemarkt ontdekt u wat u allemaal met uw Ooievaarspas kunt doen: niet alleen tijdens het festival, maar ook erna. Zo kunt u meedoen aan een groot aantal gratis workshops, kunt u genieten van optredens op het podium en als u deelneemt aan een workshop kunt u mooie prijzen winnen met de tombola. Omdat het festival tijdens de feestdagen plaatsvindt, zal het winters gezellig zijn in het stadhuis.  

Midden in het Atrium van het stadhuis staat het podium, waar u de hele middag van bijzondere optredens kunt genieten. Van 12:00 tot 17:00 uur is er een doorlopend en afwisselend programma voor jong en oud. Er zijn dansvoorstellingen, muzikale optredens en voorstukjes van culturele programma’s. Alle organisaties die optreden zijn aanbieder van de Ooievaarspas en daar kunt u ook na het festival met korting terecht. Ook kunt u tijdens het festival meedoen aan leuke creatieve workshops voor alle leeftijden. Zo zijn er workshops voor dans, muziek, tekenen en schilderen.

Ga voor meer informatie over het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival naar de website. De toegang is gratis.