Spice up your skills

Ben jij een (amateur) danser en wil je nieuwe technieken leren, dansstijlen verkennen of je creativiteit aanwakkeren? Schrijf je dan in voor een van de masterclasses! De masterclasses worden gegeven door dansers van dansgezelschappen die ook op het Holland Dance Festival 2012 zijn te zien. Van Bill T. Jones tot Balletboyz en van Drew Jacoby tot Barak Marshall, een mooie kans om de dansers en gezelschappen uit het festival beter te leren kennen.

Wil je weten welke masterclasses worden aangeboden kijk dan bij ‘masterclasses’. Hier vind je het gehele aanbod van masterclasses en scholingen die gedurende het festival plaatsvinden. Wil je de informatie liever even rustig nalezen, stuur dan een e-mail met adresgegevens naar info@holland-dance.com en het boekje wordt opgestuurd. 

Naast de masterclasses  worden ook verdiepende scholingsbijeenkomsten georganiseerd waarbij gerenommeerde specialisten uit de danswereld hun kennis delen. Paul Bronkhorst, Derrick Brown, Boni Rietveld, Lobke Mienis, Wil Boom, Martin Bijkerk en Hlif Svavarsdottir vertellen over hun ervaringen uit de danspraktijk.

Lees meer en schrijf je in!