nieuws

Oproep voor dansers29 Nov 2011

Wil jij dansen op de slotavond van het Holland Dance Festival 2012? 

Op de slotavond van het Holland Dance Festival in 2012 organiseert Holland Dance samen met Don’t Hit Mama een clubnight. Een avond waarop jonge dansers centraal staan en het publiek vermaken met hun danstalent in de sfeer van een (uitgaans)club. Voor dit dansevenement zoeken we jonge mensen met een gezonde portie lef en vooral met dans- en theaterskills, geïnspireerd door hiphop-, house- of clubdance. 
Om een idee te krijgen wat de bedoeling is, bekijk het volgende filmpje.

Tijdens dit clubevent brengen wij ervaren dansers en lokaal talent bij elkaar. We selecteren een groep van ongeveer 10 jongeren van wie de energie en dansstijl passen bij het clubgevoel dat we over willen brengen. Deze jongeren krijgen vervolgens in december en januari een aantal workshops, waarin ze klaar worden gestoomd voor hun optreden in het clubevent.

Come and join the us! Geef je voor 15 december op via club@holland-dance.com

 

Rinus Sprong in So You Think You Can Dance11 Nov 2011

Rinus Sprong, artistiek leider van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division is a.s. zondag 13 november te zien in So You Think You Can Dance. In dit programma gaan juryleden Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina, Marco Gerris en Dan Karaty op zoek naar het beste danstalent van Nederland en België. Dit talent wordt op de proef gesteld door de meest uitdagende choreografieën en bijzondere dansen.