Kom langs en doe mee!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de masterclasses van Duda Paiva in het Korzo theater en DanzAbierta in het Theater aan Spui. De masterclasses zijn vandaag, zaterdag 18 februari, te volgen en beginnen om 14.00 uur.

Als jij een beginnend danser bent dan kun je terecht bij Danzabierta voor een masterclass Salsa. Als vergevorderde amateur of professional kun je meedoen met de masterclass van Duda Paiva. Je doet mee door je aan te melden bij het betreffende theater tenminste een half uur voor aanvang. Een kaartje kost €15,- en dien je contant te betalen.

Ben jij dansdocent dan kun je de scholing Talentontwikkeling bijwonen in het Korzo theater. Aanvang is 16.30 uur en Hlíf Svavarsdóttir vertelt vanuit haar ervaring wat de opleidingen wensen en op welke manier dansdocenten een rol kunnen spelen bij een goede voorbereiding. 

Wil je de scholing volgen maar heb je nog geen kaartje gekocht, geen nood. Kom morgen een half uur voor aanvang naar het Korzo theater en betaal je kaartje van €10,- aan de kassa.