Do: dans doen

Holland Dance werkt vanuit de See, Do, Reflect en Experience aanpak. Zien, doen, reflecteren en ervaren zijn belangrijke elementen in de samenstelling van uw dansprogramma. Samen maken we een programma op maat, van eenmalige kennismakingsworkshop tot integraal project. Uw doelstellingen, klein of groot, zijn leidend in de keuzes voor het samenstellen van dit dansprogramma.

Do

Holland Dance biedt workshops aan in alle dansdisciplines: klassiek ballet, moderne dans, breakdance, free running, bollywood en streetdance. Daarnaast zijn er ook workshops die aansluiten bij een specifieke voorstelling. Wilt u een workshop binnen een bepaald thema dat actueel is op uw school? Of wilt u uw leerlingen kennis laten maken met dans? Vindt u het belangrijk dat uw leerlingen een choreografie leren maken? Ook dat kunnen we organiseren. Afhankelijk van uw doelstelling wordt de workshop samengesteld. Bij geen van de workshops is danservaring vereist, waardoor altijd iedereen mee kan doen.

+ Reflect + Experience

Maak een dansworkshop nog completer door Reflect- en Experience-elementen toe te voegen. Dans in een echte studio in het theater of leer meer over een bepaalde dansstijl door gebruik te maken van een specifieke lesbrief. Denk ook eens aan een andere invalshoek: laat uw leerlingen de magie van het theater ontdekken door een theatertechniekworkshop te boeken. Wat komt er allemaal kijken bij het belichten van een dansvoorstelling? Combineer de dansworkshop met, of inspireer het op, een See-element.