Voorstellingen

Holland Dance programmeert en produceert het hele jaar door vooraanstaande dansproducties. Nationaal en internationaal, op locaties in binnen- en buitenland. Holland Dance produceert bovendien eigen voorstellingen en grootschalige publieksmanifestaties.

Nederlands trots/typisch Nederlands

Het niveau van de Nederlandse dans is uitzonderlijk hoog. Dans is dan ook een belangrijk en onderscheidend aspect van de Nederlandse cultuur. Niet voor niets speelt de Nederlandse dans een toonaangevende rol in de wereld.

Prinses Beatrix bracht als koningin van Nederland op haar internationale reizen vaak dans uit Nederland mee. Zij staat bekend als liefhebster van dans en ze bezoekt nog steeds regelmatig dansvoorstellingen, onder andere ook bij Holland Dance.

Venster op de wereld

Dans is een kunstvorm waar je van dichtbij en live! in contact staat met andere culturen. Met onze voorstellingen laten wij het publiek in Nederland zien wat er zich op het gebied van dans allemaal in de wereld afspeelt.

Wij zijn er trots op dat we dit voor u mogen ontsluiten. Benieuwd naar onze voorstellingen? Bezoek dan onze Voorstellingen-pagina.