Educatie

Dans in het Primair en Voortgezet onderwijs

Holland Dance organiseert op maat gemaakte educatieve dansprogramma's. Wij zorgen ervoor dat kinderen meer gaan bewegen en daar bovendien meer plezier in hebben.

Danseducatie op maat

Dans in het onderwijs begint bij Holland Dance. Als onafhankelijke dansorganisatie met ruim tien jaar ervaring in het onderwijs zijn wij uw toegangspoort tot dans in Den Haag en omgeving. Ons educatieteam is gespecialiseerd om het best passende programma op basis van uw wensen te ontwikkelen. Wij zorgen voor aansluiting bij gevraagde kerndoelen, competenties of schoolthema’s. Wij werken met een eigen docententeam en met diverse partners (theaters, dansgezelschappen, artiesten). Hierdoor bent u verzekerd van een op maat gemaakt aanbod, op het moment dat u dat binnen uw curriculum wenst.

Een traject met Holland Dance ziet er als volgt uit:

Stap 1: Eerst eens een goed gesprek
Heeft u al vastomlijnde plannen waar u dans voor wilt inzetten? Of heeft u nog helemaal geen idee en wilt u zich laten inspireren? Welke onderwijsdoelstellingen u ook voor ogen heeft, samen brengen wij uw ideeën in kaart en helpen u op weg.

Stap 2: Op maat gemaakt voorstel
Op basis van uw wensen en onze expertise zorgen we voor een op maat gemaakt voorstel. Wij kiezen de juiste invulling van activiteiten, zodat uw einddoelstellingen binnen het beschikbare budget kunnen worden behaald. Wij werken hierbij vanuit de bouwstenen ‘see, do, reflect en experience’.

Stap 3: Terugkoppelingvoorstel
Beantwoordt het voorstel aan uw wensen? Samen maken wij het voorstel definitief. U heeft altijd de mogelijkheid om een wijziging te maken.

Stap 4: Uitvoering
Holland Dance neemt de uitvoering op zich: zowel voor de voorbereidingen als tijdens het project zelf en de nazorg. We houden u op de hoogte van de voortgang. Er wordt waar nodig in het traject bijgesteld. Bij Holland Dance heeft u een persoonlijk aanspreekpunt.

Brochure 15/16: nu te bestellen

Het nieuwe Moves! Mix ’n Match-programma is nu uit. Wilt u het aanbod graag per post ontvangen? 

Stuur ons dan een e-mail met uw adresgegevens.
Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op.

Primair onderwijs (PO)
Yolanda van der Heijden
yolanda@holland-dance.com

Voortgezet onderwijs (VO)
Judith van Hemert
judith@holland-dance.com

Telefoon: 070-3616142


Bekijk hier de brochure voor het primair onderwijs: 

 

 


Bekijk hier de brochure voor het voortgezet onderwijs: