Educatie

 

Kievietschool Wassenaar bij Holland Dance

Groep 6 van de Kievietschool bij Holland Dance voor een dansworkshop, rondleiding en techniekles in het theater.

 

Dansparels op de Populier

Project Sally danste in 2 dagen tijd wel 5 keer  Dansparels op de middelbare school De Populier. Alle tweedejaars keken en bespraken de voorstelling en dansten zelf mee.

 

Kijk in mijn ogen

De eindpresentatie van Kijk in mijn ogen , waarbij ouderen van het Zorghuis Willem Drees en leerlingen van De Galvani school samen in één voorstelling dansten.

 

Grenzeloos

In vervolg op het succesvolle Pest is Grenzeloos is in 2015/2016 het nieuwe educatieproject van Holland Dance en De Dutch Don't Dance Division.

Dans in het Primair en Voortgezet onderwijs

Danseducatie op maat
Dans in het onderwijs begint bij Holland Dance. Als onafhankelijke dansorganisatie met ruim tien jaar ervaring in het onderwijs zijn wij uw toegangspoort tot dans in Den Haag en omgeving. Ons educatieteam is gespecialiseerd om het best passende programma op basis van uw wensen te ontwikkelen. Wij zorgen voor aansluiting bij gevraagde kerndoelen, competenties of schoolthema’s. We werken met een eigen docententeam en met diverse partners (theaters, dansgezelschappen, artiesten). Hierdoor bent u verzekerd van een op maat gemaakt aanbod, op het moment dat u dat binnen uw curriculum wenst.

Een traject met Holland Dance ziet er als volgt uit:
Stap 1
Eerst eens een goed gesprek
Heeft u al vastomlijnde plannen waar u dans voor wilt inzetten? Of heeft u nog helemaal geen idee en wilt u zich laten inspireren? Welke onderwijsdoelstellingen u ook voor ogen heeft, samen brengen wij uw ideeën in kaart en helpen u op weg.

Stap 2
Op maat gemaakt voorstel
Op basis van uw wensen en onze expertise zorgen we voor een op maat gemaakt voorstel. We kiezen de juiste invulling van activiteiten, zodat uw einddoelstellingen binnen het beschikbare budget kunnen worden behaald. Wij werken hierbij vanuit de bouwstenen ‘see, do, reflect en experience’.

Stap 3
Terugkoppelingvoorstel
Beantwoord het voorstel aan uw wensen? Samen maken we het voorstel definitief. U heeft altijd de mogelijkheid om een wijziging te maken.

Stap 4
Uitvoering
Holland Dance neemt de uitvoering op zich: zowel voor de voorbereidingen als tijdens het project zelf en de nazorg. We houden u op de hoogte van de voortgang. Er wordt waar nodig in het traject bijgesteld. Bij Holland Dance heeft u een persoonlijk aanspreekpunt.

Brochure 15/16: nu te bestellen
Het nieuwe Moves! Mix ’n Match-programma is nu uit. Wilt u het aanbod graag per post ontvangen? 

Stuur ons dan een e-mail met uw adresgegevens.
Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op.

Yolanda van der Heijden – Primair onderwijs (PO)
yolanda@holland-dance.com

Judith van Hemert – Voortgezet onderwijs (VO)
judith@holland-dance.com

Telefoon: 070-3616142


Bekijk hier de brochure voor het primair onderwijs: 

 

 


Bekijk hier de brochure voor het voortgezet onderwijs: