Op stap met Holland Dance

Met ‘Op stap met Holland Dance’ bieden wij u graag de mogelijkheid te genieten van vier voorstellingen van internationale dansgezelschappen in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Op deze manier willen wij onze huidige scholen bedanken en nieuwe scholen kennis laten maken met onze organisatie. U kunt zich aanmelden voor onderstaande voorstellingen. Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden.

Vr. 16 september 2016:  Romeo and Juliet - Polish National Ballet
Ontvangst: 19.00 uur | Aanvang: 20.00 uur 

Choreograaf Krzysztof Pastor, bekend van ons eigen Nationale Ballet, vertaalde Shakespeare’s tragische liefdesverhaal naar de 20ste eeuw. En dat doet hij op onnavolgbare wijze. Oorspronkelijk gemaakt voor het Scottish Ballet en nu ook te zien bij zijn eigen Polish National Ballet. Een absolute wereldhit, exclusief in Den Haag.

Meld u direct aan »

Do. 13 oktober 2016: Speak low if you speak love… - Ultima Vez / Wim Vandekeybus
Ontvangst: 19.00 uur | Aanvang: 20.00 uur 

Een bedwelmende voorstelling over de liefde, waarin de dansers zich het ene moment in volle vaart in de armen van hun partners werpen en zich dan weer overgeven aan rust en tederheid. Voor even dan. In de muziek wordt even vlot geschakeld tussen de jazzy zang van de Zuid-Afrikaanse Tutu Puoane en de live gespeelde ruige ritmes van Mauro Pawlowski [dEUS].

Meld u direct aan »

Do. 9 maart 2017: Ein deutsches Requiem - Ballet am Rhein
Ontvangst: 19.00 uur | Aanvang: 20.00 uur 

Het toonaangevende magazine Tanz riep Ballet am Rhein drie opeenvolgende jaren (2013, 2014 en 2015) uit tot ‘Best Company of the Year’. Ein deutsches Requiem op prachtige muziek van Johannes Brahms is een van de indrukwekkendste en succesvolste balletten van directeur en choreograaf Martin Schläpfer. Mis dit topstuk niet!

Meld u direct aan »

Do. 15 juni 2017: Ballet Vlaanderen - Van Manen / Cherkaoui
Ontvangst: 19.00 uur | Aanvang: 20.00 uur

Met deze alom in de pers bejubelde voorstelling maakte Sidi Larbi Cherkaoui een vliegende start als artistiek leider van het Ballet Vlaanderen. Hij en Hans van Manen zijn vertegenwoordigers van verschillende generaties choreografen. Gemeen hebben ze dat hun werk nooit verhalend is. De vier stukken worden prachtig gedanst, subtiel vormgegeven en zullen u niet onberoerd laten.

Meld u direct aan »