See: dans kijken

Holland Dance werkt vanuit de See, Do, Reflect en Experience aanpak. Zien, doen, reflecteren en ervaren zijn belangrijke elementen in de samenstelling van uw dansprogramma. Samen maken we een programma op maat, van eenmalige kennismakingsworkshop tot integraal project. Uw doelstellingen, klein of groot, zijn leidend in de keuzes voor het samenstellen van dit dansprogramma.

See

Een ultieme danservaring is het bezoeken van een voorstelling. Dit kan een voorstelling zijn op school of u kunt met uw leerlingen naar het theater toe. Holland Dance heeft een divers aanbod aan dansvoorstellingen op school en in het (wijk)theater. De voorstellingen zijn zorgvuldig uitgekozen en sluiten voor het primair onderwijs aan bij de thema’s van de leerlijnen van Cultuureducatie op zijn Haags.

+ Reflect + Experience

Maak een voorstellingsbezoek nog completer door Reflect- en Experience-elementen toe te voegen. Volg een inleiding van de choreograaf voorafgaand aan de voorstelling, ontmoet de dansers van het gezelschap na de voorstelling of vraag een dansprofessional van tevoren langs te komen in de klas. Het is daarnaast ook mogelijk om één of meerdere lesbrieven aan te vragen die betrekking hebben op dans. Combineer het voorstellingsbezoek met een Do-element. Volg een dansworkshop geïnspireerd op de voorstelling of ga van tevoren aan de slag op school met een dansprofessional van Holland Dance.