Werkwijze en aanpak

Danseducatie op maat

Dans in het onderwijs begint bij Holland Dance. Als onafhankelijke dansorganisatie met ruim tien jaar ervaring in het onderwijs zijn wij uw toegangspoort tot dans in Den Haag en omgeving. Ons educatieteam is gespecialiseerd om het best passende programma op basis van uw wensen te ontwikkelen. Wij zorgen voor aansluiting bij gevraagde kerndoelen, competenties of schoolthema’s. We werken met een eigen docententeam en met diverse partners (theaters, dansgezelschappen, danskunstenaars). Hierdoor bent u verzekerd van een op maat gemaakt aanbod, op het moment dat u dat binnen uw curriculum wenst.

Stap 1: Eerst eens een goed gesprek

Heeft u al vastomlijnde plannen waarvoor u dans wilt inzetten? Of heeft u nog helemaal geen idee en wilt u zich laten inspireren? Welke onderwijsdoelstellingen u ook voor ogen heeft, samen brengen wij uw ideeën in kaart en helpen u op weg.

Stap 2: Op maat gemaakt inhoudelijk en financieel voorstel

Op basis van uw wensen en onze expertise zorgen we voor een op maat gemaakt voorstel. We kiezen de juiste invulling van activiteiten, zodat uw einddoelstellingen binnen het beschikbare budget kunnen worden behaald. Wij werken hierbij vanuit de bouwstenen ‘see, do, refl ect en experience’.

Stap 3: Terugkoppeling voorstel

Beantwoord het inhoudelijke en financiële voorstel aan uw wensen? Samen maken we de plannen definitief. Wilt u het toch iets anders? In overleg kunnen we altijd aanpassingen maken.

Stap 4: Uitvoering

Holland Dance neemt de uitvoering op zich: zowel voor de voorbereidingen als tijdens het project zelf en de nazorg. We houden u op de hoogte van de voortgang. Er wordt waar nodig in het traject bijgesteld. Bij Holland Dance heeft u een persoonlijk aanspreekpunt.