Masterclass

Masterclass Conny Janssen Danst
festival!

Masterclass Conny Janssen Danst
  • Korzo Theater, Den Haag  

De masterclass bestaat  uit een warming up en het aanleren van een deel uit de voorstelling MEER RUIS. In 2009 zetten negen jonge dansstudenten van Codarts/Rotterdamse Dansacademie onder leiding van choreografe Conny Janssen hun eerste stappen in de professionele danswereld. De samenwerking met de Rotterdamse Dansacademie/Codarts krijgt in 2012 een vervolg met MEER RUIS. Hiervoor duikt Conny Janssen opnieuw in de wereld van de jongeren en probeert hun verhaal te ontrafelen. Ze selecteert voor deze voorstelling tien jonge, eigenzinnige dansers die met elkaar een spannende afspiegeling van de maatschappij vormen.

Docent
De masterclass wordt gegeven door de repetitor of een van de dansers van Conny Janssen Danst. CONNY JANSSEN DANST is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 1992. Het werk van artistiek leider Conny Janssen staat breed bekend om de sterk fysieke en theatrale kracht van de dansers en de verrassende diversiteit van haar voorstellingen, waarin hoogkwalitatieve dans altijd centraal staat. De thematiek van de grote stad vormt een belangrijke voedingsbodem. De choreografieën van Conny Janssen worden getypeerd als inventief, krachtig en ontroerend. Haar danstaal staat niet op zichzelf maar vloeit samen met een geraffineerde muziekkeuze, vormgeving en belichting. 

Combi Ticket
Combineer de voorstelling van Conny Janssen Danst en van Jasper van Luik en ontvang 2,50 euro korting! De voorstelling van Conny Janssen Danst start om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur. De voorstelling van Jasper van Luik start 21.00 uur en duurt tot 21:15 uur. Reserveer via de Festival kassa op 070 - 36 37 540.