Masterclass

Docentenroute - informatie
festival!

Docentenroute - informatie
  • Korzo Theater, Den Haag  
  • Korzo Theater, Den Haag  

Docentenroute
Het Holland Dance Festival organiseert ook dit jaar weer de Docentenroute. Voor de docenten is een traject ontwikkeld waarbinnen gekozen kan worden uit een didactisch en praktisch workshopaanbod, speciaal door het festival samengesteld. Er is keuze uit 14 masterclasses die worden gegeven door dansers en choreografen van de dansgezelschappen uit het festival. Daarnaast zijn er zes scholingsbijenkomsten over thema’s die van belang zijn voor dansdocenten.

Speciaal voor dansdocenten en andere dansprofessionals zijn er twee pakketten samengesteld:

2+2 Pakket Masterclasses en scholing € 42,50 | bestel via button 'inschrijven' - kies tijdstip 08.00
Voor € 42,50 kun je twee masterclasses en twee scholingen volgen uit het programma.

4+4 Pakket Masterclasses en scholing €75,00 | bestel via button 'inschrijven' - kies tijdstip 10.00
Voor € 75,00 kun je vier masterclasses en vier scholingen volgen uit het programma.

Na het kopen van één van de pakketten via de kassa of website (button 'inschrijven' of via link 'bestel'), maak je je reservering definitief  door een e-mail te sturen naar swati@holland-dance.com. Geef aan welke masterclasses en scholingen je wilt bijwonen. De kaarten voor de masterclasses en scholingen van je keuze zullen dan voor je  worden gereserveerd. Vermeld ook je  naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging met informatie over waar je je kaarten kunt ophalen.

Zorg ervoor dat je de email met je keuzes uiterlijk om 12.00 uur een dag voor de eerste masterclass of scholing van je keuze toestuurt om nog verwerkt te kunnen worden.