Masterclass

WORKSHOP comedy ontmoet dans
festival!

WORKSHOP comedy ontmoet dans
Agostino Osio
  • Korzo Theater, Den Haag  

Ga samen naar de La Commedia en krijg 1 x Howard Komproe cadeau!
Nee geen grapje maar echt, Howard Komproe, een eigentijdse comedian met een verrassende interesse voor dans, neemt je mee naar het punt waar comedy en dans elkaar ontmoeten. Jouw kans om alles te leren over de fysieke aspecten van comedy!

Comedy ontmoet dans
In samenwerking met de Comedy Train en Howard Komproe organiseert Emio Greco | PC een unieke interdisciplinaire workshop rondom de nieuwe voorstelling La Commedia, over de fysieke aspecten van comedy. Dus koop nu een kaartje voor La Commedia en reserveer een plek in de workshop.

Let op: de workshop is alleen te boeken i.c.m. een kaartje voor La Commedia. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Wat moet je doen?
1. koop een kaartje voor La Commedia bij Korzo
2. reserveer een ticket voor de workshop à €10,- via 070-3637540 / info@korzo.nl
3. bij aanschaf van een 2e kaartje voor La Commedia, één workshopticket t.w.v. €10,- cadeau!
 

Howard Komproe
Wanneer Howard Komproe (1971) op zijn twaalfde in de balletschool terecht komt tussen allemaal mooie lenige meiden, denkt hij zijn levensdoel in vervulling te zien gaan. Helaas, bij gebrek aan dansachtergrond moet hij uitwijken naar de toneelschool. Dat gaat prima totdat hij steeds vaker gevraagd wordt als stand-up comedian op feesten en in clubs. Al snel heeft Howard via Eric van Sauers de weg naar Comedytrain gevonden. Hij maakt er furore met zijn frisse, ontspannen manier van vertellen en zijn kwajongensachtige attitude zorgt ervoor dat hij met zowat alles wegkomt. Inmiddels toert Howard alweer seizoenenlang solo langs de Nederlandse theaters. Daarnaast geeft hij workshops, presenteert, werkt voor radio en tv, speelt mee met theatergezelschap Made in da shade en is actief als DJ.

De workshop duurt +/- 1,5 uur en vindt voor de voorstelling plaats.   

De workshop is een productie van International Choreographic Arts Centre  (ICK) in samenwerking met Emio Greco | PC, Howard Komproe en Comedytrain