Workshop

Selectiedag Hiphop-Sacre

Selectiedag Hiphop-Sacre
  • Binck36, Den Haag  

Holland Dance en Don’t Hit Mama slaan de handen ineen voor een  avontuurlijke samenwerking. En we hebben jouw danstalent daarvoor nodig!

Op zaterdag 6 oktober vindt aan het Spuiplein de eerste editie van Together Now plaats, een festival voor en door Den Haag waarin haar bewoners zij aan zij gaan optreden met het Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium.

Holland Dance en Don’t Hit Mama maken speciaal voor deze dag een choreografie voor 60 dansers, geïnspireerd op de klassieker Le Sacre du Printemps. De muziek wordt live uitgevoerd door het Haagse Residentie Orkest. De stoelen van de Dr Anton Philipszaal gaan uit de ruimte, waardoor er een groot speelvlak ontstaat. Het publiek wordt aangemoedigd om met ons mee te doen!

Wie zoeken Holland Dance en Don’t Hit Mama?

Dansers, jong en oud (vanaf 14 jaar), met ervaring op het gebied van hip hop, house, bollywood, modern of tango zijn welkom om mee te doen aan deze happening. Kortom, iedereen die plezier beleeft aan dans mag zich opgeven. Alle generaties en niveaus zijn welkom!

Ben jij geïnteresseerd in danstheater? Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? 
Geef je op en kom naar de selectiedag op 4 augustus. Tijdens een selectiedag krijg je een workshop van een trainer van Don’t Hit Mama, die op basis hiervan bekijkt of je in de groep past.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor één van de selectiedagen. Tijdens een selectiedag krijgen de dansers een workshop van een trainer van Don’t Hit Mama, die op basis hiervan bekijkt of je in de groep past. 

Locatie en tijd selectiedag 4 augustus:

 14.00 – 18.00 uur in BINKVIJFHOOG (Bink36) 

Voor meer informatie en opgeven: 

Stuur een mailtje naar ariane@holland-dance.com of bel naar 070-3616142.

(De repetities voor dit project vinden plaats de laatste twee weken van augustus en in september, in weekenden en avonden.)