Workshop

Flow Yoga - Leah Kline

Flow Yoga - Leah Kline
  • Korzo Theater, Den Haag  

De les begint met het loslaten van gedachten en bewustwording van de ademhaling. Daarna wordt het lichaam opgewarmd door middel van kracht asanas (posities), gevolgd door asanas met de focus op balans, energie, en rug- schouder- en heup openers. De les eindigt met rust/meditatie.

Léah Kline beoefent Yoga sinds 1995 en doceert sinds 2003, sinds 2000 woont ze in Amsterdam. Léah heeft een brede opleiding genoten op het gebied van fysieke beweging, hierdoor kan ze het lichaam benaderen vanuit verschillende perspectieven. Ze studeerde de moderne danstechniek van Martha Graham (haar ademhaling oefeningen waren gebaseerd op yoga) en Hatha yoga en Bikram yoga in Los Angeles. Ze is een professionele zangeres en onderzocht de effecten van je stem en de ademhaling op je energie.

Iedereen die haar live heeft gezien, als zangeres, musicalspeler, of docent, heeft gezien dat haar lichaam en stem een onafscheidelijk onderdeel van haar expressie zijn geworden. Met ieder jaar dringen de beginselen van yoga meer en meer door in haar songteksten, haar spraak en stemgebruik, presentatie, zang, training en ook haar manier van lesgeven en overbrengen van kennis.