Workshop

Workshop Douglas Wright Dance Company

Workshop Douglas Wright Dance Company
Craig Bary in actie. Foto Lois Greenfeld

Douglas Wright Dance Company uit Nieuw-Zeeland komt exclusief voor Nederland naar Den Haag. Op 11 en 12 april is hun voorstelling rapt te zien in het Lucent Danstheater. Het biedt eenmalig de kans om dit gezelschap van ver van dichtbij mee te maken, tijdens een workshop door een van de dansers van down under: Craig Bary.

Craig Bary is danser en choreagraaf en werkt sinds zijn opleiding aan de New Zealand School of Dance (NZSD) met dansgezelschappen als The Royal New Zealand Ballet, Footnote Dance Company, Sydney Dance Company en LINK Dance Company.
In 2008 won hij de prijs ‘Best Male Dancer’ bij de Auckland Tempo Awards. Side to  One was zijn eerste avondvullende voorstelling samen met Lisa Griffiths en werd genomineerd voor een award in 2011. Craig is daarnaast oprichter van de New Zealand Dance Company. Recentelijk was zijn solo Awaken Absence bij de Sydney Opera House te zien en toert hij door Australië met KAGE’s Sundowner.
Sinds 2001 is Craig als choreograaf en danser betrokken bij Douglas Wright Dance Company. Ook in rapt is hij te aanschouwen als danser.

Workshop Douglas Wright Dance Company
Datum: vrijdag 12 april
Tijd: 15.30 - 16.30
Niveau: amateur, intermediate
Locatie: studio 5 van het Lucent Danstheater

Aansluitend is er om 16.45 uur een company class die je als workshopdeelnemer ook mag bijwonen.

Aanmelden kan via de link en voor vragen mail: yolanda@holland-dance.com.

Speciale aanbieding:
Wil je ook de voorstelling zien?
Voor onze workshop deelnemers hebben we een speciale combi-ticket voor 15 euro.