Voorstelling

Free To Move

Free To Move
Conny Janssen Danst © Leo van Velzen
Introdans © Hans Gerritsen
The Dutch National Ballet © Angela Sterling
  • Lucent Danstheater, Den Haag  

BEGIN HET DANSSEIZOEN MET EEN GOEDE DAAD!


MET SCAPINO BALLET ROTTERDAM, NEDERLANDS DANS THEATER, INTRODANS, CONNY JANSSEN DANST, HET NATIONALE BALLET, INTERNATIONAAL DANSTHEATER, TIM PERSENT EN STICHTING AIGHT

Dansstad Den Haag opent donderdag 5 september op feestelijke wijze het dansseizoen 2013-2014 met Free To Move. Een spetterende avond die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Met dit nieuwe initiatief vragen het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance aandacht voor spierziekten in Nederland. Omdat dansen de ultieme vrijheid van bewegen symboliseert. Een vrijheid die begint met gezonde spieren. Voor spierpatiënten is deze vrijheid niet vanzelfsprekend. Daarom trekken wij samen op, om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar het genezen van deze ziekten. Spierziekten de wereld uit: dat is onze droom.

Holland Dance heeft een topprogramma samengesteld uit de Nederlandse dans met bijdragen van onder andere Nederlands Dans Theater, Introdans, Conny Janssen Danst, Het Nationale Ballet, danser Tim Persent en Stichting Aight (i.s.m. DWRS Producties). Geniet en steun met de aankoop van een kaartje het Prinses Beatrix Spierfonds!