Voorstelling

Talent On The Move
festival!

Talent On The Move
  • , Theater aan het Spui, Den Haag  

Nu al genieten van topdansers van morgen

Ontmoet de toptalenten van dansacademie Codarts Rotterdam! Met overgave en passie presenteren zij zich in een afwisselende avond vol hoogtepunten. Het Talent On The Move-programma omvat uiteenlopende werken van zowel aanstormende als gerenommeerde choreografen, onder wie Regina van Berkel, Guy Weizman en Roni Haver (Club Guy & Roni) en Nacho Duato. Na de première tijdens het Holland Dance Festival is de voorstelling ook in andere theaters in ons land te zien. 

De Dutch Junior Dance Division (DJDD) zal een gastoptreden verzorgen van een nieuwe choreografie gemaakt door Thom Stuart. 

De Dutch Junior Dance Division (DeDJDD).
Recent afgestudeerde dansers worden gecoacht op het gebied van danstechniek, (re)presentatie, professionaliteit, en cultureel ondernemerschap. Zij zijn het hele jaar door te zien in diverse projecten en commerciële optredens van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don't Dance Division.

Hotel
Na de voorstelling nog haasten naar de trein? Dat hoeft gelukkig niet meer! Blijf nagenieten en maak gebruik van de luxe overnachting in het Mercure Hotel Den Haag Central. Klik op het Mercure logo om uw reservering te maken:

Bekijk de mini backstage docu hieronder over de dansers van de tour van 2013.