Voorstelling

Arrangement: Cuba Libre
festival!

Arrangement: Cuba Libre
Arrangement
  • , Theater aan het Spui, Den Haag  
  • * uitverkocht

Begin de avond met een cuba libre om in de stemming te komen voor de Cubaanse hartverwarmende groep DanzAbierta. Beleef daarna de nieuwste Duitse sensatie op dansgebied: Gauthier Dance Company. 

Prijs: €37,- inclusief plaatsbewijzen voor beide voorstellingen (1e rang Lucent Danstheater)
De aanvangstijd van het Cuba Libre arrangement is 18.00 uur. Vanaf dit moment kunt u na inlevering van uw voucher ook desgewenst uw drankje halen. De eerste voorstelling uit het arrangement start om 19.00 uur.

Dinsdag 4 februari 18.00 uur
Woensdag 5 februari 18.00 uur

Theater aan het Spui & Lucent Danstheater

Over DanzAbierta 
Na het grote succes tijdens de vorige editie komt het Cubaanse gezelschap DanzAbierta opnieuw naar het Holland Dance Festival. Wat deze groep zo bijzonder maakt is haar onblusbare passie, charismatische uitstraling en het krachtige dansspel. Klik om meer te lezen over DanzAbierta.

Over Gauthier Dance Company  
Met zijn groep Gauthier Dance Company heeft de Canadese danser en choreograaf Eric Gauthier het danspubliek in Duitsland in extase gebracht. Het jonge gezelschap is niet alleen 'hot' vanwege de vele topchoreografen met wie wordt samengewerkt, maar ook vanwege Gauthiers frisse, opgewekte visie op dans. De groep maakt nu haar Nederlandse debuut met creaties van Itzik Galili, Marco Goecke en Gauthier zelf. Klik om meer te lezen over Gauthier Dance Company