Workshop

Holland Dance Bootcamp 2015

Holland Dance Bootcamp 2015
Joris-Jan Bos
  • Korzo Theater, Den Haag  

"Intensief trainingsweekend voor ambitieuze amateurdansers"

Holland Dance Bootcamp is een intensief trainingsweekend voor ambitieuze amateurdansers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Jouw danservaring staat tijdens de Bootcamp centraal: je staat onder de hoede van gerenommeerde danscoaches en dansdocenten die er alles aan zullen doen om je skills een niveau hoger te tillen. Bereid je voor op een paar te gekke en onvergetelijke dagen vol dans!

De Bootcamp bestaat uit diverse repetities en lessen, van het stoere urban tot het veeleisende klassieke ballet. Je krijgt les van diverse docenten en komt daardoor in aanraking met verschillende stijlen. Na een kennismaking op de eerste avond worden er groepen ingedeeld die een eigen coach krijgen toegewezen. De coaches dit jaar zijn: Min Hee Bervoets (modern), Michel Froget (jazz), Sinerjey (urban) en Koen & Roemjana (latin).

Samen met je coach werk je intensief aan je eigen solo en groepschoreografieën en aan onderdelen zoals je uitstraling, techniek en performance. Je coach geeft je bovendien advies in de te volgen lessen voor het weekend, dus je krijgt uiteindelijk training in meerdere stijlen en niet alleen in de stijl van de toegewezen coach!

Docenten tijdens de Holland Dance Bootcamp
De lessen tijdens het Bootcampweekend worden gegeven door professionals uit het danscircuit. Op vrijdagavond worden de danslessen gegeven door Junadry Leocaria (Experimental Waacking), Lloyd Marengo (HipHop Streetstyles) en Uri Eugenio (Modern). De danslessen op zaterdag worden gegeven door Tara Masimer (Modern/Jazz) en Eleonore van Lookeren (Ballet). 

Voor wie?
Bootcamp is voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder en we moedigen dansers met verschillende achtergronden aan om zich aan te melden. Er vindt geen selectieronde plaats om mee te kunnen doen, omdat we juist zo veel mogelijk uiteenlopende dansers bij elkaar willen brengen.

Bereid thuis je eigen solo voor 
We vragen je om van tevoren thuis een korte solo van één minuut voor te bereiden. Je hebt volledig de vrije hand om hier je eigen invulling aan te geven. Je solo ga je tijdens het weekend verder uitwerken en aan de hand van feedback aanscherpen en presenteren. 

Inschrijving, datum, tijden, locatie
De kick-off van het programma is op vrijdagavond 28 augustus in het Korzo Theater dat gedurende het hele weekend je thuisbasis wordt.

Vrijdag 28 augustus: 18.00 – 23.30 uur
Zaterdag 29 augustus: 09.00 – 00.00 uur
Zondag 30 augustus: 09.30 – 20.00 uur

Betaal nu direct om je van een plek te verzekeren, want vol is vol. Lees voordat je betaalt eerst de informatie over de verschillende prijzen hieronder!

  1. Bootcamp: €130
  2. Bootcamp + catering: €170
  3. Bootcamp + catering + twee overnachtingen met begeleiding vanuit Holland Dance in een ‘deluxe Bootcamp dorm 16 pers’ bij hostel KingKool (ex ontbijt)*: €223,55

*De Bootcamp dorm optie is uitverkocht! Je kan nog wel met korting zelf reserveren bij hostel KingKool. Gebruik bij het reserveren de code 'Bootcamp' en je ontvangt 5% korting. Het ontbijt kun je ter plekke reserveren voor €5 per dag of je kunt gebruik maken van de keuken en je eigen ontbijt meenemen.

Eten & drinken
Bootcamp + catering: €170

Voor diegene die graag het hele weekend verzorgd willen worden is er de optie om Bootcamp inclusief catering te bestellen. We voorzien je dan op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus van lunch & avondeten van cateraar Mien, kleine versnaperingen en drinken (limonade is altijd aanwezig en je krijgt vier drankbonnen waarmee je kan bestellen bij de bar).

Nadat je hebt betaald voor de Bootcamp, inclusief eten en drinken ontvang je een bevestiging met de link naar het inschrijfformulier. Geef hierin aan of je dieetwensen hebt (vega of allergieën).

Voor degenen die de Bootcamp zonder eten hebben betaald, is het verstandig om eten en drinken alvast mee te nemen, aangezien er niet veel tijd is om tussendoor boodschappen te doen. Er is een gezamenlijke keuken aanwezig met een fornuis, magnetron en oven.

Blijven slapen?
Bootcamp + catering  + twee overnachtingen in het KingKool hostel : €223,55
Het zijn lange dagen, daarom is er de mogelijkheid om te blijven slapen voor diegenen die niet in Den Haag wonen. Voor €26,- per persoon per nacht plus €1,55 p.p. toeristenbelasting kan er een bed gereserveerd worden in het KingKool hostel in Den Haag (normaal €30 per nacht). Dit hostel is gelegen op vijf minuten lopen van het Korzo Theater, op de Prinsegracht 51. (http://www.kingkool.nl/contact)

De ‘Deluxe Bootcamp dorm’ voor 16 personen wordt speciaal geblokt voor de Bootcampers en is ideaal als je alleen komt of met z’n tweeën en je wilt graag een beetje privacy, maar ook de gezelligheid om met de Bootcampers te slapen. Als je voor deze optie kiest, dan bieden we voor de Bootcampers onder de 18 ook begeleiding aan van en naar het hostel en de begeleiding zal ook in het hostel blijven slapen. Let op: boeken voor de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ is mogelijk zolang de voorraad strekt!

Elke deelnemer krijgt een opgemaakt bed en ter plekke beslis je of je voor € 5,00 per dag een ontbijt wilt bestellen van de bakker. Je kunt er ook voor kiezen om ontbijt mee te nemen, want er is een gezamenlijke keuken aanwezig.

Stel dat je niet op de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ wilt slapen, maar op een privékamer of met je vrienden op een drie, vier, vijf of zespersoons kamer, stuur dan een mailtje naar: annelieke@holland-dance.com, je ontvangt dan een kortingscode om op de website van KingKool een kamer te reserveren met 5% korting. Hier gelden uiteraard wel andere prijzen voor dan de ‘Deluxe Bootcamp dorm’

Het is van groot belang dat de Bootcampers die willen blijven slapen zich snel opgeven, aangezien het nog een drukke periode in de vakantie is voor het hostel en zij verwachten snel vol te raken.

Meer info over het hostel:  http://www.kingkool.nl/

Meer info?
Je kunt contact opnemen met Annelieke via annelieke@holland-dance.com

Bekijk op facebook de foto-impressie van Bootcamp 2014