Workshop

Flashmob

Flashmob
© last-video.com
  • Korzo Theater, Den Haag  

Nietsvermoedend sta je ergens op straat of op het station en opeens begint er iemand te dansen. Binnen no time danst iedereen om je heen. Je bent beland in een flashmob!

Altijd al zelf een flashmob willen dansen? Kom dan op zondag 29 mei naar het Korzo Theater. Van 13:00-16:00 uur studeer je onder leiding van Yada van der Hoek een te gekke flashmob in. En… de locatie waar je de flashmob gaat doen houden we nog even geheim!

Geef je snel op via: club@hollanddancefestival.com | info@crosstowndh.nl (leeftijd 12-23 jaar) | deelname is gratis. De flashmob wordt op 30 mei om 13:45 uur opgevoerd. 

Over Yada van der Hoek

Yada van der Hoek woont in Rotterdam. Zij geeft hiphop lessen en moderne dans aan alle niveaus. Zij heeft onder andere gedanst bij Hush Hush Hush en Danstheater Aya en heeft bij Cultuur Coalition een eigen choreografie gemaakt. Zij is nauw betrokken bij Crosstown Den Haag voor het maken van presentaties en stukken. In 2008 creëerde zij, samen met theaterdocente Annemarie de Bruijn de dynamische bewegingstheatervoorstelling Trapped met Niveau III.

© foto last-video.com