Workshop

Auditieworkshop ÚT(OET)

Auditieworkshop ÚT(OET)
  • Gemeentemuseum, Den Haag  

Op 13 en 14 september staat de nieuwste voorstelling van Krisztina de Châtel in Den Haag, ÚT(OET). Holland Dance biedt je de kans om een van Nederlands bekendste choreografen samen te werken. Geef je op voor de auditie op 6 september en sta in het voorprogramma van ÚT(OET).

Al vele jaren is choreografe Krisztina de Châtel geïnteresseerd in wat zich afspeelt in de maatschappij. Beweging die zij op straat om zich heen ziet, gebruikt ze in haar choreografieën. Voor haar nieuwste voorstelling werd De Châtel geïnspireerd door het beroep stratenmaker. Het uitgangspunt voor ÚT(OET), Hongaars voor straat, zijn de oneindige repetitieve handelingen van de stratenmakers en de patronen van de straatstenen. Samen met beeldend kunstenaar Wouter Klein Velderman laat De Châtel de schoonheid van het beroep samensmelten met dans en kunst. Voor het voorprogramma van ÚT(OET) maakt Krisztina de Châtel samen met jou en haar dansers een presentatie op basis van het materiaal uit de voorstelling.

 Wie zoekt Holland Dance?
- Je bent vijftien jaar of ouder;
- Danservaring is niet verreist, iedereen is welkom om zich op te geven.

Workshoptraject
We oefenen op de volgende dagen:
zo 7 september overdag
di 9, wo 10, do 11 en vr 12 september in de avonduren

Presentaties
We geven drie presentaties op za 13 en zo 14 september voor aanvang van de voorstelling ÚT(OET).

Deelname
Deelname aan de auditieworkshop kost € 5,- (contant te voldoen op de dag van de auditie). De kosten voor je deelname aan het project zijn € 25,- (te betalen indien je geselecteerd wordt voor het voorprogramma).

Aanmelden:
Geef je op vóór 4 september via dit aanmeldformulier: