Workshop

Dansimpuls: Hiphop/Funkstyle

Shailesh Bahoran

Dansimpuls: Hiphop/Funkstyle
  • Korzo Theater, Den Haag  

Een workshop gericht op eigen praktische vaardigheden.

In deze les ga je zelf hard aan het werk! Tijdens CaDance toon Shailesh Bahoran zijn nieuwste productie Lalla Rookh. Vandaag maakt hij tijd om je de fijne kneepjes in een mix van Hiphop/Funk style bij te brengen.

Shailesh Bahoran is een veelzijdige hip hop danser en choreograaf die zich onderscheidt door zijn fenomenale techniek, originaliteit en expressiviteit. Hij heeft stevige roots in de hip hop cultuur maar is zeker niet bang out-of-the-box te werken. ‘Uiteindelijk is het allemaal dans’ aldus Bahoran.

Eind jaren negentig werd hij gegrepen door het breakdance virus. Hij bekwaamde zich in de stijlen bboying, locking en popping en maakte zowel solo als met zijn crew Illusionary Rockaz furore in het battle-circuit. In 2002 maakte Bahoran samen met de Rockaz de eerste Nederlandse hip hop dansvoorstelling: Age of Chaos. Sindsdien is hij een veelgevraagd danser, coach en choreograaf. Hij werkte onder meer samen met Het Nationale Ballet, Don’t Hit Mama, Het Nederlands Symfonieorkest en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2011 is Bahoran verbonden aan cross-over dansgezelschap Ish. In 2013 ontving hij de subsidie Nieuwe Makers van het Fonds Podiumkunsten. Meer informatie over Shailesh en zijn nieuwste voorstelling vind je op de website van Korzo.