Workshop

Holland Dance Event Workshop Hiphop

Kader Attou/Cie Accrorap

Holland Dance Event Workshop Hiphop
  • Lucent Danstheater, Den Haag  

Spice up je hiphop dansskills tijdens deze workshop van één van de dansers van Cie Accrorap. Kader Attous dansgezelschap is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franse Hiphop beweging. 

Let op: er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze workshop! Bestel nu, of koop (zolang de voorraad strekt) morgen een kaartje aan de deur, je wordt ontvangen bij de artiesteningang van het NDT/Lucent Danstheater.


Nabil Ouelhadj laat je in deze 2 uur durende workshop kennismaken met de unieke dansstijl van het gezelschap. Deze workshop is toegankelijk voor gevorderde/vergevorderde dansers van 14 jaar en ouder. 

De workshop is onderdeel van het Holland Dance Event, bezoek ook de voorstelling van Kader Attou/Cie Accrorap in het Lucent Danstheater! 

Over de docent
Nabil Oeulhadj werkt als danser samen met diverse artiesten waaronder choreograaf Kader Attou van Accrorap, Farid Berki en Carolyn Carlson. Daarnaast richtte hij een aantal jaar geleden zijn eigen dansgezelschap Racines Carées op. Nabil heeft zijn eigen hybride danstaal ontwikkeld die geworteld is in de dynamiek van de straatcultuur. Hij is gepassioneerd bezig met de vraag hoe urbandans over te brengen en met een Master titel achter zijn naam op het gebied van ‘Motoriek, Expressie, Taal en Gezondheid’ geeft hij door heel Europa les.