Workshop

De Dutch Summer Dance Course

De Dutch Summer Dance Course
studio Oostrum
  • Korzo Theater, Den Haag  

De Dutch Summer Dance Course bestaat 10 jaar!
In 2015 viert De Dutch Summer Dance Course (DeDSDC) een jubileum. Tijdens deze 10e editie van de zomerdanscursus zullen De Dutch Don’t Dance Division, Holland Dance en Ballet & Co weer alles op alles zetten om dansers en docenten een geweldige ervaring te bezorgen.

De Dutch Summer Dance Course biedt cursussen voor professionele dansers en dansvakstudenten uit binnen- en buitenland, en amateurdansers van 2 ½ tot 65+. Deze zomerdanscursus is opgedeeld in 5 verschillende onderdelen voor dansers en docenten van verschillende leeftijden en niveau’s. Daarnaast worden er specials georganiseerd (randprogramma) waardoor de cursisten kennis maken met de wereld achter de dans.

Net als altijd dansen we tijdens DeDSDC onder het motto ‘Learn from the Past, step into the Future’. Cursisten worden verrijkt met de rijke Nederlandse choreografie-traditie; van ontstaansgeschiedenis tot techniek, inspiraties en belangrijke invloeden. Tevens wordt er een repertoire gedaan van Hans van Manen en Jiří Kylián.

De Dutch Summer Dance Course is meer dan een danscursus
In het kader van het tienjarige jubileum is dit keer het thema ‘Feest & Vrijheid’. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij! Zowel in de choreografieën als in het randprogramma komt dit thema terug. Binnenkort wordt het randprogramma bekendgemaakt. In ieder geval kan je denken aan lezingen, museumbezoek en een zomers diner op het strand.

De Dutch Summer Dancecourse bestaat uit diverse cursussen in de periode van 20 juli t/m 1 augustus 2015. Bekijk het volledige aanbod en schrijf je in!

Bekijk hier de promo: