Voorstelling

DansFabriek 2015

DansFabriek 2015
Mariette van Soesbergen
  • Theater aan het Spui, Den Haag  

* Let op * De online kaartverkoop voor DansFabriek 2015 is gesloten. Er zijn nog kaarten te koop aan de kassa van Theater aan het Spui. De kassa van Theater aan het Spui is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 - 18:00 uur. En op zaterdag vanaf anderhalf uur voor aanvang tot aanvang van de voorstelling. *
 

Ieder jaar organiseert Holland Dance de DansFabriek. Dans- en balletscholen uit de regio Den Haag en de provincie Zuid-Holland presenteren zich dan aan het publiek. Ze laten een verrassend programma zien van diverse choreografieën in uiteenlopende dansstijlen. Van hiphop tot klassiek ballet en van moderne dans tot jazz. Dit gebeurt niet alleen in de theaterzaal van Theater aan het Spui: op de meest onverwachte plekken in het gebouw is dans te ontdekken!

Zo logisch als het klinkt dat dans en muziek met elkaar verbonden zijn, zo weinig ervaring hebben de meeste amateurdansers met live begeleiding én hebben amateurmusici weinig ervaring met het begeleiden van dansers. Daarom is Holland Dance voor deze editie een samenwerking aangegaan met Stichting Haagse Notûh om dans- en muziekgezelschappen de mogelijkheid te bieden om samen op te treden.