Workshop

Workshopweekend Kinderen

Workshopweekend Kinderen
  • , Korzo Theater, Den Haag  

 

BLAUW: Voorstelling en workshop voor bangeriken en waaghalzen

Ben jij een bangerik? Of juist een waaghals? Hoe dan ook, Holland Dance neemt je op 15 en 16 oktober mee op avontuur door het gebouw van het gloednieuwe Korzo Theater.

In de voorstelling BLAUW gaan 2 waaghalzen en 1 bangerik op avontuur. Ze komen steeds meer in de problemen. Hoe lossen ze dit op en hoe gaan ze om met de angst die hierdoor ontstaat? Het tij keert als de bangerik het heft in handen neemt. Hij gebruikt zijn fantasie om de angst van zich af te schudden. Als een echte waaghals neemt hij 2 bangeriken op sleeptouw naar de uitweg uit dit avontuur. In BLAUW wordt een bangerik uiteindelijk een held!

Ga mee op dansavontuur in Korzo!
Na het zien van de voorstelling BLAUW mag je zelf laten zien hoe heldhaftig je bent. Met een dansdocent van Project Sally ga je aan de slag met dansfragmenten uit de voorstelling. Vervolgens is het jouw beurt om in groepjes in 2 dagen een eigen fantasiewereld te creëren op de meest onverwachte plekken.

Op zondagmiddag daag je met je dansvriendjes een heus publiek uit om op ontdekkingstocht te gaan. Wie durft volgt de blauwe lijn en laat zich door jullie verrassen in de nieuwe danswerelden die er zijn ontstaan. Speciaal voor Holland Dance heeft Project Sally deze workshop ontwikkeld. Kijk voor meer info over Project Sally op www.projectsally.nl

Tijden

- 15 oktober van  11.00 uur t/m 17.00 uur 
- 16 oktober van  11.00 uur t/m 17.00 uur