Voorstelling

Good [Old] Times, My Tasteful Life
festival!

Isabelle Chaffaud & Jérôme Meyer

Good [Old] Times, My Tasteful Life
Leonard Fäustle
  • Korzo Theater, Den Haag  
  • , Korzo Theater, Den Haag  
  • Theater de Luifel, Heemstede  
€ 5,00

Wat begon als een serie workshops voor 55+-ers in samenwerking met Grey Vibes, mondde uit in een bijzondere festivalvoorstelling Good [Old] Times, My Tasteful Life. De gevoeligheid en het plezier van een dansende ziel is tijdloos. Dans is adem, en zolang er adem is, is er dans in iemands lichaam en ziel, ongeacht diens leeftijd. Good [Old] Times, My Tasteful Life draait om het ouder worden, en de ups en downs die daarbij horen. De performers reflecteren op hun verlangens, hun teleurstellingen, hun kwetsbaarheid, maar laten ook hun vitale energie zien die schuilt in liefde. Ze vechten tegen het veronderstelde idee dat we onzichtbaar worden als we ouder worden.

De voorstelling Good [old] Times is een coproductie van Grey Vibes en Holland Dance en wordt ondersteund door: Gemeente Den Haag, Kylián Foundation, Bavo Stichting, Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn.

Reserveren
U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar info@theaterdeluifel.nl. Uw kaarten liggen op de dag zelf vanaf 13:30 uur bij de kassa van het theater.