Masterclass

Workshop Good [old] Times - Intermediate
festival!

Joop Oonk

Workshop Good [old] Times - Intermediate
  • Korzo Theater, Den Haag  

Tijd: 12:00-13:30
Leeftijd: 55+
Niveau: Intermediate
Voertaal: Nederlands
Docenten: Joop Oonk

Je bent nooit te oud om te dansen. De missie van Holland Dance is dan ook: dans voor iedereen. Holland Dance organiseert samen met Grey Vibes – een theaterwerkplaats voor 55- tot 100-plussers in Amsterdam en Den Haag – al enige tijd moderne danscursussen voor 55-plussers. Een cursus bestaat uit twaalf lessen waarin je de basis van moderne dans leert te beheersen onder leiding van professionele Holland Dance-docenten. Ben je nog lekker fit en op enige wijze actief met dans bezig (geweest)? Neem dan deel aan deze workshop. De workshop staat in het teken van samen dansen en creëren met plezier als grootste drive. Leeftijd speelt daarbij geen rol: je bent nooit te oud om te dansen. Dans is voor iedereen!

Er wordt uitgegaan van de bewegingscapaciteiten van de deelnemers. In deze workshop gaan we ervan uit dat je enige danservaring hebt. Voor minder ervaren dansers is er ook een beginnersworkshop, zie: Good [old] Times – Beginners.

Naast deze workshop presenteert Holland Dance samen met Grey Vibes de voorstelling Good [Old] Times tijdens het festival. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance