Masterclass

Workshop Latin
festival!

Koen Brouwers en Roemjana de Haan

Workshop Latin
  • Korzo Theater, Den Haag  

Tijd: 10:00-11:30
Leeftijd: 14+ / Volwassenen
Niveau: Introductie
Voertaal: Nederlands
Docenten: Koen Brouwers en Roemjana de Haan

Dance Date is een samenwerking van dé choreografen van de Nederlandse dans en een topselectie van amateurdansers. Voor deze nieuwe editie organiseerde Holland Dance landelijke audities in vijf Nederlandse regio’s. Dit jaar kregen deelnemers de kans samen te werken met o.a. Fang Yu Shen (Scapino Ballet Rotterdam), Samir Calixto, Koen & Roemjana, Junadry Leocaria en Lloyd Marengo. Tijdens het Holland Dance Festival gaat de voorstelling in première.

Wil je zelf ook een keer met de choreografen van Dance Date aan de slag? Dat kan! Maak in deze editie kennis met het bekende koppel Koen Brouwers en Roemjana de Haan en doe mee met deze swingende Latin workshop.

Koen en Roemjana vormen inmiddels al vijftien jaar een succesvol partnership en hebben vele prijzen in de wacht gesleept. Ze wonnen vijf keer Nederlandse Prof Latin titel, werden Nederlands kampioen in de South American showdance en behaalden een finaleplaats op het Wereld Kampioenschap in 2007. Naast hun wedstrijdcarrière zijn Koen en Roemjana bekenden op tv. Zo deden zij mee aan Dancing with the Stars en waren zij te zien in de programma’s The Ultimate Dance Battle en So You Think You Can Dance. Koen en Roemjana zijn docenten aan de dansacademie van Lucia Marthas.

Voor deze workshop is geen Latin ervaring vereist.  Tip voor de dames: draag een paar soepele hakken.

Bezoek ook de voorstelling Dance Date tijdens het Holland Dance Festival 2016.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance