Masterclass

Monday Movement Class met Iván Pérez
festival!

Iván Pérez

Monday Movement Class met Iván Pérez
Annaleen Louwes
  • Korzo Theater, Den Haag  

Tijd: 20:00-21:30
Leeftijd: Volwassenen
Niveau: iedereen
Voertaal: Engels
Docent: Orla Mc Carthy (danseres van Wachten op de Barbaren)

Tijdens het Holland Dance Festival zijn er speciale festivaledities van de Monday Movement Class in het Korzo theater. In deze workshops krijg je de kans om het bewegingsmateriaal en de choreografie van topchoreografen uit het festival te leren kennen.

Maak tijdens deze editie kennis met Iván Pérez. Deze Spaanse choreograaf werkt vanuit Korzo in Den Haag. Hij danste bij het Nederlands Dans Theater en IT Danse en wijdt zich sinds 2011 volledig aan zijn carrière als choreograaf. Naast zijn werk als choreograaf bij Korzo, maakte Iván met succes stukken voor internationale gezelschappen zoals Compañía Nacional de Danza, Ballet Moscow, Balletboyz, River North Dance Chicago en het Nationale Ballet van Cuba.

Pérez staat in het Holland Dance Festival met de productie Wachten op de Barbaren, waarin hij samenwerkt met regisseur Michiel de Regt. De twee brengen in een intrigerende combinatie van theater, dans en videokunst een moderne bewerking van de klassieker Wachten op de Barbaren van Nobelprijswinnaar J.M. Coetzee. Deze realistische fabel handelt over totalitaire regimes en hun impact op het leven van het individu.

Bezoek ook de voorstelling Wachten op de Barbaren van Iván Pérez tijdens het Holland Dance Festival 2016.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance