Voorstelling

BalletBoyz
festival!

BalletBoyz
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
Hugo Glendinning
  • , , Theater aan het Spui, Den Haag  

The Talent

Het collectief BalletBoyz heeft na zijn intrede in de danswereld in 2001 een ware revolutie ontketend. De groep zet nadrukkelijk mannelijke dansers in de schijnwerpers en trekt daardoor volop de aandacht; zowel van doorgewinterde dansliefhebbers als van gillende tienermeisjes. In de afgelopen jaren is het collectief uitgegroeid tot een van de meest originele, eigengereide en innovatieve krachten in de moderne dans.

BalletBoyz waren eerder te zien in het Holland Dance Festival van 2005 met sterdanseres Sylvie Guillem. De oprichters Michael Nunn en William Trevit, zelf succesvolle oud-dansers van The Royal Ballet, dansen inmiddels niet meer mee, maar zijn nog wel steeds het creatieve brein achter het gezelschap. BalletBoyz bestaat momenteel uit acht talentvolle jonge dansers, ieder met een andere achtergrond in dans. Ondanks hun boyband-achtige imago weten de dansers met hun spectaculaire dans keer op keer te verrassen.

“Still raw, with their spikiness and vulnerabilities visible, part of their impact comes from the fact that you can sense the journey they have travelled to be on stage together, and to be dancing so enthrallingly well.” The Guardian

Geniet van een ultieme avond uit tijdens het grootste internationale dansfestival van Nederland, het Holland Dance Festival in Den Haag. KRAS.NL heeft drie spectaculaire dansarrangementen samengesteld inclusief een overnachting in het 4-sterren hotel Mercure Den Haag Central, ontbijtbuffet en entree voor de gekozen voorstelling. Het hotelarrangement voor BalletBoyz kost 69 euro.  Kijk hier voor meer informatie!