Workshop

De Dutch Summer Dance Course 2016

De Dutch Summer Dance Course 2016
  • Den Haag,  

De Dutch Summer Dance Course, 18 t/m 30 juli 2016, Den Haag

Ook deze zomer bieden De Dutch Don’t Dance Division en Ballet & Co De Dutch Summer Dance Course 2016 aan in Den Haag. De Dutch Summer Dance Course biedt een variatie aan cursussen voor professionele dansers, dansvakstudenten en amateurdansers uit binnen- en buitenland van 2,5 tot 65+ jaar oud. Als deelnemer aan de De Dutch Summer Dance Course volg je les in ballet, modern, repertoire en wordt er gewerkt aan een nieuwe choreografie.

Net als altijd wordt er tijdens De Dutch Summer Dance Course gedanst onder het motto Learn from the Past, step into the Future. Als cursist word je verrijkt met de rijke Nederlandse choreografie-traditie: van ontstaansgeschiedenis tot techniek, inspiraties en belangrijke invloeden. Teven wordt er een repertoire gedaan van Hans van Manen en Jiří Kylián.

De nadruk van De Dutch Summer Dance Course ligt op het proces van de complete cursus: als danser krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te experimenteren zonder druk. Dit alles onder begeleiding van professionele en passievolle docenten.

De Dutch Summer Dance Course bestaat uit diverse cursussen in de periode van 18 t/m 30 juli 2016. Bekijk het volledige aanbod en schrijf je in!

De Dutch Summer Dance Course is een samenwerkingsverband tussen De Dutch Don’t Dance DivisionBallet & Co en Holland Dance.