Educatief Programma

Snow White & de 7 breakers

Danstheater AYA

Snow White & de 7 breakers
  • Zuiderstrandtheater, Den Haag  
Groep: 7 en 8
Educatief tarief: € 7,-

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….. Altijd is de koningin de mooiste. Maar Snow White groeit en haar schoonheid groeit mee. Al gauw is zij de schoonste van het land. En ze wil het weten ook. Hoe de koningin haar best ook doet, Snow White eist alle aandacht op. Terwijl het prinsesje zich ontpopt tot rebelse puber, voelt de koningin de tijd tikken. In haar wanhoop smeedt ze een vreselijk plan. Maar Snow White was Snow White niet, als ze haar moeder niet zou ontglippen. In het bos bevecht ze haar plek tussen zeven ruige b-boy dwergen. Ze leren haar alle moves en skills van het breakdancen en als er ten slotte een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle.

Aya blaast het stof van het sprookje en maakt van Snow White en de zeven breakers een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en moderne dans samenkomen. Een nieuwe vorm voor een oeroud verhaal over het leven, dat met elk einde ook een nieuw begin brengt.

Bij de voorstelling is er een actieve rol voor het publiek: een speciale meezingscène. De tekst en nadere instructies sturen wij u toe.

Thema's Cultuuronderwijs op z'n Haags

  • Verhalen