Voorstelling

Free To Move 2016

De Nederlandse Dans

Free To Move 2016
  • Zuiderstrandtheater, Den Haag  

Na het grote succes van de vorige drie seizoenen presenteren wij u nu met veel genoegen de vierde editie van Free To Move, een unieke voorstelling met de top van de Nederlandse dans op uitnodiging van Holland Dance.
 

De brede variëteit aan dansgezelschappen op één avond maakt Free To Move zo speciaal. Dans symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen; een vrijheid die begint met gezonde spieren. Voor mensen met een spierziekte is deze vrijheid niet vanzelfsprekend. Met Free To Move vraagt het Prinses Beatrix Spierfonds samen met Holland Dance aandacht voor spierziekten.

Wij brengen u een avond vol hoogtepunten. Tijdens deze avondvullende voorstelling zijn nagenoeg alle grote dansgezelschappen te zien; Het Nationale Ballet, Nederlands Dans Theater, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Codarts en Conny Janssen Danst. Naast het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft, komt er ook een speciale bijdrage ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het fonds.

Wij verwelkomen u deze avond graag in het Zuiderstrandtheater aan de Scheveningse kust. Begin het dansseizoen met een goede daad! Van ieder verkocht kaartje van 30 euro gaat 28 euro direct naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

www.prinsesbeatrixspierfonds.nl