Workshop

Aanmelden Dansscholen: Dansfabriek 2016

Aanmelden Dansscholen: Dansfabriek 2016
  • Theater aan het Spui, Den Haag  
  • Theater aan het Spui, Den Haag  

Holland Dance organiseert dit jaar nog één keer de DansFabriek! Voor deze 12e editie is het overkoepelende thema – heel toepasselijk –  ‘FEEST’. En voor een goed feestje geldt natuurlijk ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’. De DansFabriek vindt plaats in Theater aan het Spui in het weekend van 12 en 13 november. Het is nu mogelijk om je dansschool of – groep aan te melden. 

De DansFabriek  is voor dansscholen uit de regio Den Haag dé kans om zich te presenteren aan talloze kijkers. De DansFabriek is een totaalbeleving voor zowel de deelnemende dansers, als hun docenten en het publiek.  Om dat mogelijk te maken vragen we alle deelnemers dit jaar het thema ‘FEEST’ te verwerken in de eigen choreografie. Ook is er geheel in het feestthema een gezamenlijke openingsdans, die op de dag zelf wordt ingestudeerd samen met choreografen Michel Froget en Min Hee Bervoets.

Michel en Min Hee zijn graag geziene docenten en choreografen bij Holland Dance. Wellicht ken je ze ook van hun jury-optredens en andere deelnamen aan tv-programma’s als So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

Waar en wanneer
Dit jaar vindt de DansFabriek plaats in Theater aan het Spui.

zaterdag 12 november, 20.00 uur / dansers vanaf 13 jaar
zondag 13 november, 17.00 uur / dansers tot en met 12 jaar

Schrijf je dansschool of –groep nu in via de link op deze pagina.
Bekijk voor je aanmelding ook even het formulier met daarin onder andere de kosten en randvoorwaarden voor deelname.
Na ontvangst van je online betaling ontvang je automatisch een link naar het volledige inschrijfformulier. Vul deze s.v.p. zo spoedig mogelijk in.

Ookal is dit de laatste editie van de DansFabriek, een definitief afscheid wordt het zeker niet, eerder een ‘see you later!’ feestje. De komende periode bekijken we graag met jouw dansschool of -groep  waar de specifieke expertise van Holland Dance, als danskenner en –netwerker, in de toekomst ingezet kan worden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Heb je vragen over deelname aan de DansFabriek 2016? Neem contact op met Judith van Hemert: judith@holland-dance.com, telefoon: 070-3616142.