Voorstelling

DansFabriek 2016

DansFabriek 2016
  • Theater aan het Spui, Den Haag  
  • Theater aan het Spui, Den Haag  

* Let op * De kaartverkoop via Holland Dance sluit vrijdag 11 november om 14:30 uur. Hierna zijn er nog enkel kaarten te koop aan de kassa van Theater aan het Spui. De kassa van Theater aan het Spui is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 - 18:00 uur. En in de weekenden vanaf anderhalf uur voor aanvang tot aanvang van de voorstelling. Tickets zijn ook nog online verkrijgbaar.*
 

Holland Dance organiseert dit jaar nog één keer de DansFabriek! Voor deze 12e editie is het overkoepelende thema – heel toepasselijk –  ‘FEEST’. En voor een goed feestje geldt natuurlijk ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’.

Tijdens de DansFabriek presenteren dans- en balletscholen uit de regio Den Haag en de provincie Zuid-Holland zich aan het publiek. Ze laten een verrassend programma zien van diverse choreografieën in uiteenlopende dansstijlen. Van hiphop tot klassiek ballet en van moderne dans tot jazz. En dat alles in de theaterzaal van Theater aan het spui. Ook is er geheel in het feestthema een gezamenlijke openingsdans, die wordt ingestudeerd samen met choreografen Michel Froget en Min Hee Bervoets (bekend van de tv-programma’s ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’).

Op zaterdag 12 november presenteren de dansers van 13 jaar en ouder zich. Op zondag 13 november kunt u genieten van dans door de jonge kinderen.