Workshop

Winter Dansimpuls 2017

Winter Dansimpuls 2017
  • , Korzo Theater, Den Haag  


Winter Dansimpuls 2017 in het teken van Dance & Power

De Winter Dansimpuls 2017 zit er inmiddels weer op! Het was een bijzonder mooi weekend waar we met veel plezier op terugkijken. De komende tijd gaan we ons bezighouden met de organisatie van de Zomer Dansimpuls. De exacte inhoud is nog niet duidelijk, wel weten we dat deze editie plaats zal vinden van 18 t/m 20 augustus en dat het natuurlijk weer een inspirerend dansweekend wordt! Zodra er meer over de Zomer Dansimpuls bekend is delen we dat natuurlijk meteen!

Wil jij 2017 krachtig beginnen? Meld je dan vandaag nog aan voor Winter Dansimpuls 2017. Holland Dance organiseert in samenwerking met NBDO Dansbelang op zaterdag 11 en zondag 12 februari een inspirerend weekend dat geheel in het teken staat van kracht in relatie tot dans, dansdocentschap en dansers.

Winter Dansimpuls is hét moment om te werken aan jouw eigen dansvaardigheden en methodisch-didactische skills en om collega-dansdocenten te ontmoeten. Winter Dansimpuls zit boordevol met interactieve sessies, workshops en lessen, waarbij het thema Dance & Power in de breedste zin van het woord wordt gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan spierkracht, de kracht van communicatie, en als dansdocent of danser ‘in je kracht zijn’.

Dompel je een weekend lang onder in alles wat jou nieuwe en frisse kracht geeft voor 2017. Doe mee aan Winter Dansimpuls en hernieuw je kracht!

Programma zaterdag 11 februari

Programma zondag 12 februari

Keuzeworkshops Winter Dansimpuls

Nadat jij je hebt ingeschreven voor Winter Dansimpuls wordt je gevraagd om per dag, per tijdsblok één keuze te maken voor een workshop. Je kunt dus per dag deelnemen aan drie -en op zondag 4- keuzeworkshops. Let op: vol is vol. (Inschrijving voor de workshops gaat op volgorde van binnenkomst van je aanmelding.)

Toelichting op de tekens bij de workshops:

P = Praktijk:
Je gaat praktisch aan de slag

M = Methodisch/Didactisch: 
Er is aandacht voor methodiek/didactiek binnen het thema van de workshop

G = Gezondheid:
Er is bijzondere aandacht voor gezondheidsaspecten van de danser en/of dansdocent

Lukt het je niet om de hele dag aanwezig te zijn?
In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken. Neem contact op met Anja van den Bos (anja@holland-dance.com of 070 - 21 70 563).

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance