Workshop

Proefles: Good [old] Times

Proefles: Good [old] Times
  • De Nieuwe Regentes, Den Haag  
  • De Nieuwe Regentes, Den Haag  
  • Theater Dakota, Den Haag  
  • Theater Dakota, Den Haag  
  • Diamanttheater, Den Haag  
  • * niet meer beschikbaar

Proefles: Good [old] Times

Heb je ook zo’n zin om weer eens lekker te dansen? Doe mee aan de populaire workshops van Good [old] Times. In vijftien lessen leer je de basis van de modern dans onder leiding van professionele Holland Dance-docenten. De dansworkshops staan in het teken van samen dansen én creëren met plezier als grootste drive.

Iedereen van 55-plus is van harte welkom. De lessen worden gegeven in de Cultuurankers De Nieuwe Regentes, Theater Dakota en het Diamanttheater in Den Haag. Er is zowel een basiscursus als een gevorderdencursus.

Meld je aan voor de gratis proefles

De gratis proeflessen zijn voor iedereen van 55+ toegankelijk, ervaring is niet nodig! Om deel te kunnen nemen aan de proefles, koop je een gratis kaartje via de knop ‘koop tickets’ rechtsboven.

De proefles voor de basiscursus vindt plaats op 26 januari om 10:30 uur in De Nieuwe Regentes,  27 januari om 10:30 uur in Theater Dakota en op 28 januari om 10:30 uur in het Diamanttheater.
De proefles voor de gevorderdencursus vindt plaats op 26 januari om 12:00 uur in De Nieuwe Regentes en op 27 januari om 12:30 uur in Theater Dakota.

Vragen?

Indien je vragen hebt kun je terecht bij Joanne ter Veen.
E-mail: joanne@holland-dance.com
Telefoon: 070 - 361 61 42

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance

Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union as part of DANCE ON, PASS ON, DREAM ON.