Workshop

Gevorderdencursus: Good [old] Times

Gevorderdencursus: Good [old] Times
  • , De Nieuwe Regentes, Den Haag  
  • , , De Nieuwe Regentes, Den Haag  
  • , , De Nieuwe Regentes, Den Haag  
Regulier: € 120,-
Ooievaarspashouder: € 60,-

Let op: De lessen van deze cursusreeks lopen door t/m eind mei 2017. U kunt ten alle tijden  instromen. Neem hierover contact op met Joanne ter Veen via joanne@holland-dance.com
of 070 - 361 61 42.

Gevorderdencursus: Good [old] Times

De Good [old] Times Gevorderdencursus is speciaal ontwikkeld voor de meer ervaren en vitale danser van 55-plus. Deze gevorderdencursus bestaat uit vijftien lessen waarin je aan de slag gaat onder leiding van professionele Holland Dance-docenten. Ook in deze lessenserie staat het beleven van dansplezier en ontmoeting hoog in het vaandel. De moderne dans vormt de basis voor deze cursus, maar ondertussen komen ook invloeden uit andere dansdisciplines aan bod, zowel in dans- als muziekkeuze.

De lessen van de gevorderdencursus zijn geschikt voor dansers met enige ervaring die is verkregen in de Good [old] Times cursussen of bij andere danslessen. Tijdens de lessen ligt de fysieke en technische uitdaging op een hoger niveau dan in de basiscursus. Een goede basisconditie komt dus goed van pas!

Uiteraard houdt de docent wel rekening met je (individuele bewegings-) capaciteiten. Ook het tempo van het instuderen van de dansoefeningen ligt iets hoger dan in de basiscursus. Immers kunnen we er al vanuit gaan dat je enige basiskennis hebt over technieken en opbouw van een dansles.


Lesdata

De lessen van deze cursusreeks zijn al gestart, maar later instromen is zeker mogelijk! De cursus loopt nog door t/m eind mei 2017.
Neem hierover contact op met Joanne ter Veen.
E-mail: joanne@holland-dance.com
Telefoon: 070 - 361 61 42

» Download hier het volledige lesrooster (data en tijden)

 

Vragen?

Indien je vragen hebt kun je terecht bij Joanne ter Veen.
E-mail: joanne@holland-dance.com
Telefoon: 070 - 361 61 42

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance

Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union as part of DANCE ON, PASS ON, DREAM ON.