Workshop

DanceAble workshops

DanceAble workshops
  • Holland Dance Studio, Den Haag  
  • ICOONtheater, Amersfoort  
  • Holland Dance Studio, Den Haag  
  • ICOONtheater, Amersfoort  
  • Holland Dance Studio, Den Haag  

Wil je ook graag dansen? Maar weet je door je  (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Kom dan langs bij één van de DanceAble dansworkshops van Holland Dance! Deze inclusiedanslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. Na een aantal succesvolle DanceAble cursusreeksen organiseert Holland Dance dit voorjaar een aantal losse DanceAble workshops. Zo kun je makkelijk een keer een dag meedoen en kijken of de DanceAble lessen misschien iets voor jou zijn.

Hoe ziet een workshop eruit?
Tijdens de workshops krijg je les van onze professionele Holland Dance dansdocenten. Door middel van verschillende dansoefeningen en choreografieën maak je kennis met moderne dans en ontdek je de veelzijdigheid hiervan. Onze docenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen. Naast het ontdekken van dans staat tijdens de workshops namelijk vooral dansplezier centraal!

Voor wie?
De DanceAble workshops zijn voor iedereen die van dansen houdt of eens wil uitproberen of dansen wat voor hem of haar is. Iedereen met of zonder beperking kan deelnemen aan de workshop. Er zijn ook geen leeftijdsbeperkingen.

Data & locaties
De lessen worden gegeven in Den Haag (Studio Holland Dance, De Gheijnstraat 51) én Amersfoort (Icoontheater Amersfoort, Leeghwater 1-3) en vinden plaats op de volgende data: 

zondag 2 april van 11.00 tot 15.00 uur in Den Haag

zaterdag 13 mei van 11.00 tot 15.00 uur in Amersfoort

zondag 28 mei van 11.00 tot 15.00 uur in Den Haag

zaterdag 10 juni van 11.00 tot 15.00 uur in Amersfoort

zondag 2 juli van 11.00 tot 15.00 uur in Den Haag

Kosten per workshop
Regulier: €20,-
Ooievaarspas (alleen geldig in Den Haag): €10,-

Aanmelden workshops & contact
Aanmelden kan via de aanmeldknop rechtsboven. Hier kun je aangeven aan welke workshop je deel wilt nemen en direct betalen. Na je aanmelding krijg je van ons via e-mail een formulier toegestuurd waarin we je vragen je verdere gegevens in te vullen.

Iedere workshop in deze reeks is apart te volgen, maar het is zeker ook mogelijk om deel te nemen aan meerdere workshops. Neem over de mogelijkheden contact op met Joanne ter Veen, per mail via joanne@holland-dance.com of telefonisch via 070-361 61 42. 

Holland Dance en inclusiedans
Holland Dance is al meerdere jaren actief op het gebied van inclusiedans. In het najaar van 2014 werd de eerste DanceAble cursus georganiseerd. Dit initiatief ontstond na een geslaagd pilotproject tijdens het Holland Dance Festival 2014. Het project en de eindpresentatie maakten bij deelnemers en publiek een blijvende positieve indruk. In november 2015 organiseerde Holland Dance het driedaagse evenement DanceAble, bestaande uit diverse voorstellingen en een symposium, waarbij het doel was inclusiedans in Nederland op de kaart te zetten. In november 2017 vindt het tweede DanceAble evenement plaats.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance