Workshop

Bootcamp

Bootcamp
  • Korzo Theater, Den Haag  
  • , Korzo Theater, Den Haag  
  • koop bij Holland Dance:
  • vr 25 aug '17 | 18:00
  • za 26 aug '17 | 09:00*
  • zo 27 aug '17 | 09:00*
  • *niet meer beschikbaar

Meld je aan voor de Holland Dance Bootcamp en dompel je deze zomer onder in een intensief trainingsweekend waar je je dansskills naar een hoger niveau tilt!
Als je boekt voor 17 april kun je gebruik maken van onze Early Bird korting van € 15,-.

Wat houdt de Holland Dance Bootcamp 2017 in?
Holland Dance Bootcamp 2017 is een intensief trainingsweekend van 25 t/m 27 augustus voor ambitieuze amateurdansers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Jouw danservaring staat tijdens de Bootcamp centraal: je staat onder de hoede van gerenommeerde danscoaches en dansdocenten die er alles aan doen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Een paar te gekke en onvergetelijke dagen vol dans dus!

Ga aan de slag met één van de vier coaches
Samen met je coach werk je intensief aan je eigen solo, een groepschoreografie en aan onderdelen zoals je uitstraling, techniek en performance. Je coach geeft je bovendien advies in de te volgen lessen voor het weekend, dus je krijgt uiteindelijk training in meerdere stijlen en niet alleen in de stijl van de toegewezen coach!

Drie coaches van Bootcamp 2017 weten we al, de vierde naam onthullen we later! De drie coaches die in ieder geval bij de Bootcamp 2017 zullen zijn: Sinerjey (urban), Michel Froget (jazz) en Esther Nederpelt (modern).

Hou de Holland Dance facebookpagina en onze website de komende maanden goed in de gaten, daar onthullen we één voor één de andere coaches. 

Zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Je hoort het dan als eerste als er nieuwtjes en updates zijn. Schrijf je hier in

Voor wie?
Bootcamp is voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder. We moedigen dansers met verschillende achtergronden aan om zich aan te melden. Er vindt geen selectieronde plaats om mee te kunnen doen, omdat we juist zo veel mogelijk uiteenlopende dansers bij elkaar willen brengen.

Wanneer?
De Bootcamp vindt plaats van 25 t/m 27 augustus. Dit zijn de voorlopige tijden:
Vrijdag 25 augustus 2017 18.00 – 22.30 uur  (18:00 uur inloop, 18:45 uur start)
Zaterdag 26 augustus 2017 09.00 – 22.30 uur
Zondag 27 augustus 2017 09.00 – 21.00 uur

Wat zijn de kosten?

-          Early Bird ticket (geldig t/m16 april 2017): €120,-

-          Early Bird ticket inclusief eten & drinken (geldig t/m 16 april 2017): €170,- (Op zaterdag en zondag lunch, diner, snacks en drinken, op vrijdag vanwege de latere start van het programma alleen snacks en drinken).

-          Regulier ticket: €135,-

-          Regulier ticket inclusief eten & drinken: €185,-. (Op zaterdag en zondag lunch, diner, snacks en drinken, op vrijdag vanwege de latere start van het programma alleen  snacks en drinken.)

Hoe meld ik mij aan?
Je meldt je aan via de bestellink rechtsboven. Omdat je je alleen aan kunt melden voor het gehele weekend (dat op vrijdag start) kun je via deze link alleen vrijdag 25 augustus aanklikken, je geeft je dan direct op voor alle dagen. Vervolgens kun je kiezen uit twee opties: een ticket met eten of zonder eten. Bestel je voor 17 april maak je bij beide opties automatisch gebruik van de Early Bird prijs.
Je betaalt het kaartje voor de Bootcamp (met al je gegevens) en dan ontvang je begin mei een mail met een link naar het inschrijfformulier. Hier vul je al jouw gegevens, danservaring, verbeterpunten etc. in. Via dit inschrijfformulier kun je ook je dans-CV uploaden én voeg je eventueel een filmpje waarin je een solo danst toe. 

De coaches bepalen vervolgens welke coach jou tijdens de bootcamp het beste kan helpen én op welke onderdelen: je gaat of je solo uitwerken, je techniek verbeteren of je wordt aan een andere danser gekoppeld om jouw skills te verbeteren.

F.A.Q.

Waar vindt de Bootcamp plaats?
In het Korzo Theater, Prinsestraat 42, Den Haag

Hoe ziet het programma eruit?
De Holland Dance Bootcamp ziet er voor iedereen anders uit, daarom plaatsen wij geen rooster online. Verwacht een weekend vol met verschillende lessen, genoeg tijd met je coach om de verdieping in te gaan en aan jouw verbeterpunten te werken. Tijdens het weekend ga je ook met jouw coach en de dansers uit jouw groep aan een choreografie werken. Als afsluiting presenteer je deze choreografie met jouw groep en eventueel ook je eigen solo of iets anders waar je aan hebt gewerkt tijdens het verdiepingsblok.

Binnenkort volgen de namen van de docenten die de lessen verzorgen. 

Kan ik mijn voorkeur voor een coach opgeven?
Je kunt op het inschrijfformulier dat je na 1 mei van ons ontvangt de naam van de coach aangeven waarvan jij denkt dat hij of zij je verder kan helpen, maar de coaches bepalen samen uiteindelijk bij wie je terecht komt. Hier wordt ook gekeken naar vorige jaren, indien je al een keer eerder mee hebt gedaan.

Waarom kan ik een filmpje van een solo sturen?
Dit is om een goede indruk te krijgen van jou en je dans- en maakskills, zodat we op voorhand al een goede indeling kunnen maken. Het kan zijn dat je deze solo gaat uitwerken tijdens het weekend. 

Hoeveel mensen kunnen er aan de Bootcamp mee doen?
Er kunnen maximaal 70 mensen mee doen, dus gemiddeld zit je met ongeveer 17 dansers bij één coach, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. 


Ik heb voor het eten betaald, wat krijg ik daar allemaal voor?
We zorgen voor lunch en diner op zaterdag en zondag, rekening houdend met alle dieetwensen, die je van te voren bij ons opgeeft. Daarnaast voorzien we je tijdens het weekend van snacks en drinken. We gaan dit jaar met een nieuwe cateraar samenwerken, die zorgt voor genoeg variëteit in het eten. Indien je overnacht in Den Haag vragen we je zelf voor ontbijt te zorgen op zaterdag en zondag (dit kan je vrijdag meenemen en in de koelkast doen). We gaan op tijd open op zaterdag en zondag (8:00), zodat iedereen tijd heeft om te ontbijten.

Zorg dat je zelf hebt gegeten op vrijdagavond!

Kan ik in de buurt overnachten?
Het zijn lange dagen, daarom is er de mogelijkheid om te blijven slapen voor diegenen die niet in Den Haag wonen. Voor €25,- per persoon per nacht plus €3,35 p.p. toeristenbelasting kun je een bed reserveren in het KingKool hostel in Den Haag (normaal €30 per nacht). Dit hostel is gelegen op vijf minuten lopen van het Korzo Theater, op de Prinsegracht 51. (http://www.kingkool.nl/contact)

De ‘Deluxe Bootcamp dorm’ voor 16 personen wordt speciaal geblokt voor de Bootcampers en is ideaal als je alleen komt of met z’n tweeën en je graag een beetje privacy wil, maar ook de gezelligheid om met de Bootcampers te slapen.

Let op: boeken voor de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ gaat via het KingKool hostel (info@kingkool.nl) o.v.v. Holland Dance Bootcamp en is mogelijk zolang de voorraad strekt!

Ik wil wel blijven slapen, maar met mijn vrienden op een eigen kamer, kan dat?

Stel dat je niet op de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ wilt slapen, maar op een privékamer of met je vrienden op een drie, vier, vijf of zespersoons kamer, stuur dan een mailtje naar: info@kingkool.nl en reserveer een kamer o.v.v. Holland Dance Bootcamp, je ontvangt 5% korting op de kamer. Hier gelden uiteraard wel andere prijzen voor dan de ‘Deluxe Bootcamp dorm’

Hoe laat is de presentatie op zondagavond?
De exacte tijd van de presentatie volgt zodra het volledige programma vaststaat 

Hoeveel mensen mag ik uitnodigen voor de openbare presentatie op zondagavond?
Iedereen mag twee mensen uitnodigen voor de openbare presentatie.

Meer info?

Neem voor meer informatie contact op met Annelieke Plugge via annelieke@holland-dance.com

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance