Voorstelling

Bill T. Jones/Arnie Zane Dance Company - Body Against Body
festival!

Bill T. Jones/Arnie Zane Dance Company - Body Against Body
Paul B. Goode
Paul B. Goode
Paul B. Goode
Paul B. Goode
  • , Korzo Theater, Den Haag  

Body Against Body

The Duets of Bill T. Jones and Arnie Zane

Body Against Body gaat terug naar de roots van Bill T. Jones en Arnie Zane in de jaren tachtig scene van downtown New York. Dit programma is een ode aan de grensverleggende duetten die ze toen maakten. Ook nu nog gelden de choreografieën als belangrijke experimenten van postmoderne esthetiek, die het gezicht van de Amerikaanse dans definitief veranderden.

Deze zowel conceptueel als fysiek sterke werken hebben door de jaren heen een verrassend aanzien gekregen als gevolg van verschillende wijzen waarop de dansers zich de stukken hebben eigen gemaakt. Body Against Body biedt een zeldzame blik op de oorsprong van de alom geprezen choreografen.

Combi Ticket
Combineer de voorstelling van Alida Dors en van Bill T. Jones/Arnie Zane Company en ontvang 2,50 euro korting! De voorstelling van Alida Dors start om 19.30 uur en duurt tot 20.20 uur. De voorstelling Body Against Body van Bill T. Jones/Arnie Zane Company start 20.30 uur en duurt tot 22:00 uur. Reserveer via de Festival kassa op 070 - 36 37 540. 

After Party
Donderdag 2 februari vanaf 22.00 uur pumping dance tracks van het Rotterdams DJ duo Body II Body in het festivalcafe van Korzo