Voorstelling

Alida Dors/New Talents
festival!

Alida Dors/New Talents
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
Joris-Jan Bos
  • , , Korzo Theater, Den Haag  

Living apart and together

New Talents/Korzo Producties

Holland Dance Festival staat voor grote namen uit de internationale danswereld. Maar ook Nederland is rijk aan choreografietalent. Leo Spreksel, artistiek directeur van Korzo theater, heeft speciaal voor het festival drie talenten van nu uitgenodigd om nieuw werk te maken. Hun inspiratie komt respectievelijk van de urban dance, de klassieke Indiase dans en de westerse moderne dans. New Talents biedt een boeiend spectrum aan choreografische visies.

De gedreven en nieuwsgierige Alida Dors heeft zich in de laatste tien jaar ontwikkeld van hiphopdanseres tot een choreografe die nieuwe bewegingsstijlen creëert. Na het groepsstuk Part of the Deal gaat ze nu verder in haar onderzoek over identiteit en de vernieuwing van de urban dance. Hoe overleef je in een steeds veranderende omgeving? Wat als we onszelf eens konden zien vanuit een nieuw perspectief?

Combi Ticket
Combineer de voorstelling van Alida Dors en van Bill T. Jones/Arnie Zane Company en ontvang 2,50 euro korting! De voorstelling van Alida Dors start om 19.30 uur en duurt tot 20.20 uur. De voorstelling Body Against Body van Bill T. Jones/Arnie Zane Company start 20.30 uur en duurt tot 22:00 uur. Reserveer via de Festival kassa op 070 - 36 37 540. 

After Party
Donderdag 2 februari vanaf 22.00 uur pumping dance tracks van het Rotterdams DJ duo Body II Body in het festivalcafe van Korzo