Voorstelling

Jasper van Luijk/New Talents
festival!

Jasper van Luijk/New Talents
  • , , Korzo Theater, Den Haag  

New Talents/Korzo Producties

About There & Here

Holland Dance Festival staat voor grote namen uit de internationale danswereld. Maar ook Nederland is rijk aan choreografietalent. Leo Spreksel, artistiek directeur van Korzo theater, heeft speciaal voor het festival drie talenten van nu uitgenodigd om nieuw werk te maken. Hun inspiratie komt respectievelijk van de urban dance, de klassieke Indiase dans en de westerse moderne dans. New Talents biedt een boeiend spectrum aan choreografische visies.

De jonge choreograaf Jasper van Luijk heeft menig bezoeker verrast met zijn eerste stuk dat hij presenteerde tijdens Voorjaarsontwaken 2011. In opdracht van Korzo creëert hij nu het duet About There & Here. Een duet over twee mensen die hun eigen pad volgen. Overheerst door hun twijfels, herinneringen, kwetsbaarheden en angsten proberen ze te leven in het hier en nu. Tot hun paden elkaar kruisen. Even lopen ze samen op en zijn met elkaar in contact. About There & Here is een eigenzinnig duet over menselijke interactie en de vluchtigheid van contact.

Lees hier een interview met Jasper van Luijk. 

Combi Ticket
Combineer de voorstelling van Conny Janssen Danst en van Jasper van Luik en ontvang 2,50 euro korting! De voorstelling van Conny Janssen Danst start om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur. De voorstelling van Jasper van Luik start 21.00 uur en duurt tot ca. 21:45 uur. Reserveer via de Festivalkassa op 070 - 36 37 540.