Voorstelling

Clubevent Don't Hit Mama
festival!

Clubevent Don't Hit Mama
  • Theater aan het Spui, Den Haag  

Don't Hit Mama

Movers 'n Shakers

Don’t Hit Mama brengt de funky clubdance cultuur uit de VS naar het Holland Dance Festival. De groep drijft op de artistieke kracht van theatermaker Nita Liem. Jaren geleden inspireerde de New Yorkse underground clubscene Liem tot het ontwikkelen van een eigen variant van de clubevent. In elke stad waar ze met haar dansers optreedt, zorgt ze voor vers lokaal danstalent en voegt dat toe aan haar team van urban en hiphop dansers.

In Den Haag krijgt de groep versterking van Club Movers ’n Shakers. Samen zetten ze een energieke mix van dansacts en theater neer in de sfeer van een uitgaansclub. Het enthousiasme van de dansers is zo aanstekelijk dat het publiek in een mum van tijd vanzelf meegezogen wordt in het spel.

Wat is Club Movers ’n Shakers?
Club van Movers ‘n Shakers is de club voor jongeren die van dans houden en betrokken zijn bij kunst en cultuur in Den Haag. De club is onderdeel van Holland Dance en biedt daardoor toegang tot dans van wereldniveau. Als club member krijg je korting op dansvoorstellingen en workshops. Daarnaast kun je deelnemen aan exclusieve masterclasses en meet & greets. Ben je scholier of student word dan lid van Club Movers ’n Shakers!

Na afloop van de clubevent barst het slotfeest los van het festival.